
>
Павлюк, Р. Ю.Вплив швидкості та кінцевої температури заморожування на кількість мікроорганізмів та вміст БАР при отриманні дрібнодисперсних ароматичних добавок з часнику [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. О. Юр'єва //
Павлюк, Р. Ю.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.), д-ра техн. наук, проф., члена-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 178-179.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|