
>
Анедченко, С. А.Перспективи використання порошку плодів шипшини у технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / С. А. Анедченко, Б. Г. Білаш ; наук. керівник О. В. Самохвалова //
Анедченко, С. А.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 108.
Додаткові точки доступу:
Білаш, Б. Г.
Самохвалова, Ольга Володимирівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Білаш, Б. Г.
Самохвалова, Ольга Володимирівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |