
>
Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового простору [Текст] / М. І. Погожих, А. О. Пак, А. В. Пак, М. В. Жеребкін //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (25). - С. 284–293..
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Пак, Андрій Олегович
Пак, Аліна Володимирівна
Жеребкін, Максим Васильович
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Пак, Андрій Олегович
Пак, Аліна Володимирівна
Жеребкін, Максим Васильович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |