
>
Оptimization of the enzymatic hydrolysis of γ-oryzanol parameters by pentopan 500 BG [Text] / T. Golovko, S. Lehnert, A. Dubinina, T. Letuta [etc.] //
Congress on food quality and safety, health and nutrition – NUTRICON 2021, June 9-11, 2021. - Ohrid, 2021. - P. 237-238.
Додаткові точки доступу:
Golovko, Tatyana
Lehnert, S.
Dubinina, Antonina
Letuta, Tetiana
Додаткові точки доступу:
Golovko, Tatyana
Lehnert, S.
Dubinina, Antonina
Letuta, Tetiana
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|