>
Особливості використання підземних вод Харківщини у харчових виробництвах [Текст] / О. О. Любавіна, В. Г. Михайленко, О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник //
Экология и промышленность. - 2005. - № 3 (4). - С. 37-38.
Додаткові точки доступу:
Любавіна, О. О.
Михайленко, В. Г.
Аксьонова, Олена Федорівна
Торяник, Дмитро Олександрович
Додаткові точки доступу:
Любавіна, О. О.
Михайленко, В. Г.
Аксьонова, Олена Федорівна
Торяник, Дмитро Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|