
>
Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. робіт навч. дисципліни для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти, ден. та заоч. форм здобуття освіти, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: Л. В. Татар, Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов. - Харків : ДБТУ, 2024. - 15 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Татар, Лариса Василівна\авт.-уклад.\
Одарченко, Дмитро Миколайович\авт.-уклад.\
Кудряшов, Андрій Ігорович\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Татар, Лариса Василівна\авт.-уклад.\
Одарченко, Дмитро Миколайович\авт.-уклад.\
Кудряшов, Андрій Ігорович\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|