
>
Энциклопедия питания [Текст] : в 10 т. Т. 1-2. Организм человека и питание / В. М. Михайлов, А. И. Черевко, В. Г. Горбань, Н. В. Дуденко, М. Б. Колесникова, А. И. Мглинец, Л. Ф. Павлоцкая, П. П. Пивоваров, М. Л. Серик, Л. З. Шильман. - Харьков : Мир книг, 2013. - 353 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Черевко, А. И.
Горбань, Виктор Григорович
Дуденко, Нина Васильевна
Колесникова, Марина Борисовна
Мглинец, А. И.
Павлоцкая, Л. Ф.
Пивоваров, Павел Петрович
Серик, Максим Леонидович
Шильман, Л. З.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Черевко, А. И.
Горбань, Виктор Григорович
Дуденко, Нина Васильевна
Колесникова, Марина Борисовна
Мглинец, А. И.
Павлоцкая, Л. Ф.
Пивоваров, Павел Петрович
Серик, Максим Леонидович
Шильман, Л. З.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|