
>
Дослідження якості пельменів українських виробників та удосконалення властивостей клейковини тіста під час їх виробництва [Текст] / Г. І. Дюкарева, В. О. Акмен, Н. О. Стрикова, Ю. М. Белякова //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 289-296.
Додаткові точки доступу:
Дюкарева, Г. І.
Акмен, Вікторія Олександрівна
Стрикова, Н. О.
Белякова, Ю. М.
Додаткові точки доступу:
Дюкарева, Г. І.
Акмен, Вікторія Олександрівна
Стрикова, Н. О.
Белякова, Ю. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|