
>
Influence of oil content and different thickeners on microstructure and rheological characteristics of food emulsions based on aquafaba beans [Text] / V. Dehtiar, A. Radchenko, A. Sachko, О. Grynchenko, S. Gubskyi //
Proceedings of the 5th International Electronic Conference on Applied Sciences, December 4-6, 2024. - Basel : MDPI, 2024. - P. 562.
Додаткові точки доступу:
Dehtiar, V.
Radchenko, Anna
Sachko, A.
Grynchenko, Oleksandr
Gubskyi, Sergii
Додаткові точки доступу:
Dehtiar, V.
Radchenko, Anna
Sachko, A.
Grynchenko, Oleksandr
Gubskyi, Sergii
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |