
>
Efficiency criteria for the production of biofortified vegetable products [Text] / A. Dubinina, I. Byelyayeva, G. Selyutina, O. Kruhlova //
New industries, digital economy, society – a projection for the future IV : Book of Abstracts «Angel Kanchev» University of Ruse, November 5-6, 2021. - 2021.
Додаткові точки доступу:
Dubinina, A.
Byelyayeva, I.
Selyutina, G.
Kruhlova, O.
Додаткові точки доступу:
Dubinina, A.
Byelyayeva, I.
Selyutina, G.
Kruhlova, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|