>
Bogaditsa, O. O.Influence of morphological structure of pork on thermophysical characteristics in the process of freezing-defrost [Text] / O. O. Bogaditsa, наук. керівник O. Dromenko //
Bogaditsa, O. O.
Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. м. Львів, ЛДУФК ім. Івана Боберського. - 2021. - С. 75-79.
Додаткові точки доступу:
Dromenko, O.
Додаткові точки доступу:
Dromenko, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|