
>
Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типу [Текст] / Л. М. Мостова, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. А. Маяк //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Вип. 2 (12). - С. 24-30.
Додаткові точки доступу:
Мостова, Л. М.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Додаткові точки доступу:
Мостова, Л. М.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|