
>
Большакова, Вікторія Анатоліївна.Використання маринадів у сучаснихтехнологіях виробництва натуральних м'ясних напівфабрикатів [Текст] / В. А. Большакова, Л. А. Скуріхіна, С. Л. Юрченко //
Большакова, Вікторія Анатоліївна.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 192-193.
Додаткові точки доступу:
Скуріхіна, Л. А.
Юрченко, Світлана Леонідівна
Додаткові точки доступу:
Скуріхіна, Л. А.
Юрченко, Світлана Леонідівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|