>
Гросул, Вікторія Анатоліївна.Модель оцінки можливостей розвитку підприємств ресторанного бізнесу України в умовах пандемії Covid-2019 [Текст] / В. А. Гросул, Н. Ю. Балацька //
Гросул, Вікторія Анатоліївна.
Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. Серія: Економіка і управління. - 2020. - Т. 31 (70), № 3. - С. 121-126. - DOI https://doi.org/10.32838/2523-4803/70-3-20.
Додаткові точки доступу:
Балацька, Наталя Юріївна
,
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Балацька, Наталя Юріївна
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |