
>
Color characteristics of dried three-component fruit and berry pastes [Electronic resource] / O. Cherevko, V. Mikhaylov, A. Zagorulko, A. Zagorulko, A. Borysova //
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2018. - Vol. 12, Issue 1. - С. 50-54.. - DOI 10.15673/fst.v12i1.840.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Cherevko, Oleksander
Mikhaylov, V.
Zagorulko, Aleksey
Zagorulko, Andrey
Borysova, A.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Cherevko, Oleksander
Mikhaylov, V.
Zagorulko, Aleksey
Zagorulko, Andrey
Borysova, A.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Електронний ресурс |