
>
Головко, Микола Павлович.Дослідження структурних і біохімічних змін при заморожуванні та зберіганні 195 напівфабрикату з молюсків прісноводних [Текст] / М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх //
Головко, Микола Павлович.
Наукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ, 2017. - Т. 23, № 5, Ч. 1. - С. 139-145.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Геліх, А. О.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Геліх, А. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|