
>
Foshchan, Andriy.Method of calculation modes of stepped defrost food [Text] / A. Foshchan, N. Pogozhikh, I. Pavliuk //
Foshchan, Andriy.
Innovate development of food, light and hospitality industry : International scientific and practical conference, 16-17 october. - Алмати : АТУ, 2014. - С. 150-152.
Додаткові точки доступу:
Pogozhikh, N.
Pavliuk, I.
Додаткові точки доступу:
Pogozhikh, N.
Pavliuk, I.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|