
>
Крио- и механохимия в пищевых технологиях [Текст] : монография / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарская, В. А. Павлюк, Л. А. Радченко, О. А. Юрьева, Н. Ф. Максимова. - Харьков : Факт, 2015. - 255 с. - (Новое в пищевых технологиях и инновации в здоровом питании). - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарская, Виктория Вадимовна
Павлюк, В. А.
Радченко, Л. А.
Юрьева, Ольга Алексеевна
Максимова, Н. Ф.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарская, Виктория Вадимовна
Павлюк, В. А.
Радченко, Л. А.
Юрьева, Ольга Алексеевна
Максимова, Н. Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|