
>
Методичні рекомендації щодо виготовлення продуктів з функціональними властивостями у підприємствах харчування [Текст] / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. В. Євлаш, М. Л. Серік [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 38 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Н. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Серік, Максим Леонідович
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Н. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Серік, Максим Леонідович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|