
>
Устаткування підприємств харчування (розділ "Механічне устаткування") [Текст] : метод. вказівки з дисципліни до виконання лаборатор. роботи за темою Дослідження робочих параметрів м'ясорубок для студентів спец. 7.090221 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. О. Афукова, В. В. Дуб, Г. М. Гончаренко. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 17 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Афукова, Н. О.\уклад.\
Дуб, Володимир Васильович\уклад.\
Гончаренко, Г. М.\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Афукова, Н. О.\уклад.\
Дуб, Володимир Васильович\уклад.\
Гончаренко, Г. М.\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|