>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, З. О. Мазняк, О. В. Гафуров //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. У 2 ч. : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 141-147.
Додаткові точки доступу:
Мазняк, З. О.
Гафуров, О. В.
Додаткові точки доступу:
Мазняк, З. О.
Гафуров, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|