
>
Effect of the improved protein-mineral additive on structural-mechanical characteristics of minced meat [Text] / K. Leshchenko, M. Serik, Y. Pyvovarov, A. Zagorulko, O. Zagorulko //
EUREKA: Life Sciences. - 2021. - № 5. - P. 46-53. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2021.002089.
Додаткові точки доступу:
Leshchenko, K.
Serik, M.
Pyvovarov, Yevgen
Zagorulko, A.
Zagorulko, O.
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Leshchenko, K.
Serik, M.
Pyvovarov, Yevgen
Zagorulko, A.
Zagorulko, O.
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|