>
Янчева, Марина Олександрівна.Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях) [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, В. А. Большакова, Т. С. Желєва. - Харків : ДБТУ, 2021. - 97 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Янчева, Марина Олександрівна.
Додаткові точки доступу:
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозиторій |