
>
664(075)
З-41
Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [Текст] : підручник / О. В. Богомолов, Н. В. Верешко, О. М. Сафонова, О. І. Черевко, О. І. Шаповаленко ; під ред.: О. І. Шаповаленка, О. М. Сафонової. - Харків : Еспада, 2008. - 544 с. - Бібліогр.: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5 : 35.00 грн.
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: технологія борошна -- технологія хлібобулочних виробів -- технологія макаронних виробів -- технологія круп -- технологія рослинної олії -- технологія цукру -- технологія комбікормової продукції -- технологія зберігання харчової сировини -- переробка м'яса -- переробка молока -- переробка яєць -- переробка овочів, плодів, ягід --
Анотація:
У підручнику підготовленому досвідченими фахівцями, висвітлені питання переробки продукції продовольчого призначення. Подана структурована інформація про властивості сировини та основні технологічні стадії її переробки; про особливості зберігання сировини та готової продукції; про використання побічних продуктів та відходів виробництва. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями, що пов'язані з переробкою та зберіганням сільськогосподарської продукції, спеціалістів агропромислового комплексу.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович (26.01)
Верешко, Н.В.
Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10)
Черевко, Олександр Іванович
Шаповаленко, О. І.
Шаповаленка, О.І.\під ред.\
Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10)\під ред.\
З-41
УДК | |
664(075) |
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: технологія борошна -- технологія хлібобулочних виробів -- технологія макаронних виробів -- технологія круп -- технологія рослинної олії -- технологія цукру -- технологія комбікормової продукції -- технологія зберігання харчової сировини -- переробка м'яса -- переробка молока -- переробка яєць -- переробка овочів, плодів, ягід --
Анотація:
У підручнику підготовленому досвідченими фахівцями, висвітлені питання переробки продукції продовольчого призначення. Подана структурована інформація про властивості сировини та основні технологічні стадії її переробки; про особливості зберігання сировини та готової продукції; про використання побічних продуктів та відходів виробництва. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями, що пов'язані з переробкою та зберіганням сільськогосподарської продукції, спеціалістів агропромислового комплексу.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович (26.01)
Верешко, Н.В.
Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10)
Черевко, Олександр Іванович
Шаповаленко, О. І.
Шаповаленка, О.І.\під ред.\
Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10)\під ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | оиф | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | оиф | 347670 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.01 | ||
2 | 26 | 26.10 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|