
>
Вплив температури зберігання та сортових особливостей на кулінарні властивості картоплі [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, Г. М. Постнов, Н. О. Ільїна //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 5, № 11 (107). - P. 43-53..
Додаткові точки доступу:
Пузік, Людмила Михайлівна
Пузік, Володимир Кузьмич
Постнов, Геннадій Михайлович
Ільїна, Наталія Олександрівна
Любимова, Ніна Олександрівна
Сухова, Г. І.
Гриньова, Яна Геннадіївна
Додаткові точки доступу:
Пузік, Людмила Михайлівна
Пузік, Володимир Кузьмич
Постнов, Геннадій Михайлович
Ільїна, Наталія Олександрівна
Любимова, Ніна Олександрівна
Сухова, Г. І.
Гриньова, Яна Геннадіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |