
>
Черевко, О. І.Метод отримання та дослідження якості концентрату сироваткових білків та казеїну [Текст] / О. І. Черевко, С. В. Сорокіна, В. М. Козлов //
Черевко, О. І.
Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 1999. - С. 255-262.
Додаткові точки доступу:
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Козлов, В. М.
Додаткові точки доступу:
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Козлов, В. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|