
>
The new in freezing tecnology of chlorophyll-containing vegetables with record characteristics [Text] / R. Pavluk, A. Pogarskiy, O. Kaplun, A. Borysova, S. Loseva //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Вип. 2. - С. 29-39.
Додаткові точки доступу:
Pavluk, R.
Pogarskiy, A.
Kaplun, O.
Borysova, A.
Loseva, Svitlana
Додаткові точки доступу:
Pavluk, R.
Pogarskiy, A.
Kaplun, O.
Borysova, A.
Loseva, Svitlana
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |