
>
Головко, Николай Павлович.Перевариваемость in vitro белков мясных фаршевых изделий, приготовленных с использованием минерально-белково-жировой композиции [Текст] / Н. П. Головко, М. Л. Серик //
Головко, Николай Павлович.
Східно-Європейський журнал передових технологій. - 2005. - № 6/2. - С. 190-193.
Додаткові точки доступу:
Серик, Максим Леонидович
Додаткові точки доступу:
Серик, Максим Леонидович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|