>
Технологічні аспекти харчових виробництв на основі продуктів широкого вжитку [Текст] / О. М. Кайданський, М. А. Фролов, М. Б. Пліш ; наук. керівник: В. М. Михайлов, А. О. Шевченко //
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, ф-т мехатроніки та інжинірингу Держ. біотехнол. ун-ту, 26 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 65-66.
Додаткові точки доступу:
Кайданський, О. М.
Фролов, М. А.
Пліш, М. Б.
Михайлов, Валерій Михайлович\наук. керівник\
Шевченко, Андрій Олександрович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Кайданський, О. М.
Фролов, М. А.
Пліш, М. Б.
Михайлов, Валерій Михайлович\наук. керівник\
Шевченко, Андрій Олександрович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозиторій |