
>
Гурський, Петро Васильович.Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість модельної системи структурованого продукту [Текст] / П. В. Гурський, М. Ф. Перцевий, М. Б. Колеснікова //
Гурський, Петро Васильович.
Прогресивні техніка та технологія харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : темат. збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 31-36..
Додаткові точки доступу:
Перцевий, М. Ф.
Колеснікова, Марина Борисівна
Додаткові точки доступу:
Перцевий, М. Ф.
Колеснікова, Марина Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|