
>
Олійник, Світлана Георгіївна.Вплив ферментних препаратів целюладу, ксилоладу й глюкооксидази на процеси дозрівання тіста та якість хліба з цілого зерна [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко, Г. В. Степанькова //
Олійник, Світлана Георгіївна.
Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 68-74.
Додаткові точки доступу:
Запаренко, Г. В.
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Додаткові точки доступу:
Запаренко, Г. В.
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|