
>
Improving a tempering machine for confectionery masses [Electronic resource] / A. Zahorulko, A. Zagorulko, K. Kasabova, B. Liashenko, A. Postadzhiev, М. Sashnova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 2, Issue 11 (116). - С. 6-11. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.254873.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zagorulko, Aleksey
Kasabova, Kateryna
Liashenko, Bogdan
Postadzhiev, A.
Sashnova, М.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zagorulko, Aleksey
Kasabova, Kateryna
Liashenko, Bogdan
Postadzhiev, A.
Sashnova, М.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |