
>
Використання олій у технології пісочного печива [Текст] / Н. І. Марципака, Ю. А. Костенюк, О. В. Самохвалова, О. Г. Дьякова //
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих вчених і студентів, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 60.
Додаткові точки доступу:
Марципака, Н. І.
Костенюк, Ю. А.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Дьякова, О. Г.
Додаткові точки доступу:
Марципака, Н. І.
Костенюк, Ю. А.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Дьякова, О. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|