>
Загорулько, Олексій Євгенович.Удосконалення способу виробництва пастоподібного напівфабрикату з плодоовочевої сировини [Текст] / О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, І. О. Гордієнко //
Загорулько, Олексій Євгенович.
Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет- конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. - Мелiтополь : ТДАТУ, 2020. - С. 175-176.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Гордієнко, І. О.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Гордієнко, І. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|