>
Micro structural characteristics of minced meat products from use of protein-mineral additive [Electronic resource] / M. Golovko, M. Serik, T. Golovko, V. Polupan //
Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, № 2. - P. 236-242.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Golovko, Mykola
Serik, M.
Golovko, Tetiana
Polupan, V.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Golovko, Mykola
Serik, M.
Golovko, Tetiana
Polupan, V.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |