>
Маяк, В. І.Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого терну [Текст] / В. І. Маяк, Б. В. Ляшенко, М. М. Смілик //
Маяк, В. І.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 1 (11). - С. 241-246.
Додаткові точки доступу:
Ляшенко, Богдан Віталійович
Смілик, Максим Михайлович
Додаткові точки доступу:
Ляшенко, Богдан Віталійович
Смілик, Максим Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |