
>
Кучерук, Зіновія Іванівна.Використання безглютенової сировини в технології борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] / З. І. Кучерук, Я. Ю. Чорнобай //
Кучерук, Зіновія Іванівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 93-94.
Додаткові точки доступу:
Чорнобай, Я. Ю.
Додаткові точки доступу:
Чорнобай, Я. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|