
>
Дослідження кількісних і якісних показників у технології субпродуктових смажених ковбас [Текст] / В. М. Онищенко, Г. А. Селютіна, О. Б. Дроменко, О. В. Онищенко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 263-270.
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Селютіна, Галина Анатоліївна
Дроменко, Олена Борисівна
Онищенко, Олександр Вячеславович
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Селютіна, Галина Анатоліївна
Дроменко, Олена Борисівна
Онищенко, Олександр Вячеславович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозіторій |