
>
Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку [Текст] / М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Є. Л. Гасай //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Вип. 2 (12). - С. 249-255.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Андрій Миколайович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Гасай, Є. Л.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Андрій Миколайович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Гасай, Є. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|