>
Свіщова, Яна Олександрівна.Антиоксидантний вплив олії чорного кмину на окислювальну стабільність купажів лляної та конопляної олій [Текст] / Я. О. Свіщова, Н. Л. Хименко, Т. А. Романова //
Свіщова, Яна Олександрівна.
Інновації та технології в сфері послуг і харчування. - 2025. - № 1 (15). - С. 33-40. - DOI https://doi.org/10.32782/2708-4949.1(15).2025.6.
Додаткові точки доступу:
Хименко, Наталя Львівна
Романова, Тетяна Анатоліївна
,
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Хименко, Наталя Львівна
Романова, Тетяна Анатоліївна
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |