>
Коротаєва, Є. О.Про взаємозв’язок солодкого смаку і молекулярної будови речовин [Текст] / Є. О. Коротаєва, В. О. Процик ; наук. керівник: А. Б. Горальчук, О. В. Добровольська //
Коротаєва, Є. О.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 323.
Додаткові точки доступу:
Процик, В. О.
Горальчук, Андрій Богданович\наук. керівник\
Добровольська, О. В.\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Процик, В. О.
Горальчук, Андрій Богданович\наук. керівник\
Добровольська, О. В.\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|