
>
Постнова, Ольга Миколаївна.Вплив біологічно активних речовин кріас-домішки з вколоплідника гречки на антиоксидантні властивості продуктів, що містять жир [Текст] / О. М. Постнова, Г. М. Лисюк, Ю. Л. Гальчинецька //
Постнова, Ольга Миколаївна.
Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - С. 149-153.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Гальчинецька, Ю. Л.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Гальчинецька, Ю. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|