
>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Принципи розробки рецептур блюд і кулінарних виробів на основі напівфабрикатів з цільної крові "Сніданок солдатський" і "фрикадельки любительські" [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гутіков //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : материалы Междунар. науч.-практ. конф., г. Харьков, 28 февр. - 1 марта 2001 г. - Харьков : ХГУПТ, 2001. - С. 72-73.
Додаткові точки доступу:
Гутіков, В. В.
Додаткові точки доступу:
Гутіков, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|