
>
Черникова, Ю. А.Энпосан – стабилизатор структурно-механических свойств мучных кондитерских полуфабрикатов [Текст] / Ю. А. Черникова, О. В. Самохвалова, С. Г. Олейник //
Черникова, Ю. А.
Техника и технология пищевых производств : материалы V Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, 18-20 мая 2005 г. - Минск : Изд. центр БГУ, 2005. - С. 91-92.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Владимировна
Олейник, Светлана Георгиевна
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Владимировна
Олейник, Светлана Георгиевна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|