>
Розробка технології виготовлення безбілкового хліба для лікувального харчування [Текст] / Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, О. Я. Гречаніна, С. М. Тимчук, Н. Ф. Тимчук, Н. С. Луньова //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 201-202.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Кучерук, Зіновія Іванівна
Гречаніна, О. Я.
Тимчук, С. М.
Тимчук, Н. Ф.
Луньова, Н. С.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Кучерук, Зіновія Іванівна
Гречаніна, О. Я.
Тимчук, С. М.
Тимчук, Н. Ф.
Луньова, Н. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|