
>
Study into formation of nutritional value of cauliflower depending on the agribiological factors [Electronic resource] / V. K. Pusik, N. A. Pusik, N. A. Lyubymova, V. Bondarenko, L. Gaevaya, O. Sergienko, O. Romanov, L. Gryn, L. Kononenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 11-96. - С. 29-35.. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.147748.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pusik, Ludmila
Pusik, Vlаdimir
Lyubymova, N. A.
Bondarenko, Veronika
Gaevaya, Ludmila
Sergienko, Oksana
Romanov, Oleksii
Gryn, Leonid
Kononenko, Lidiya
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pusik, Ludmila
Pusik, Vlаdimir
Lyubymova, N. A.
Bondarenko, Veronika
Gaevaya, Ludmila
Sergienko, Oksana
Romanov, Oleksii
Gryn, Leonid
Kononenko, Lidiya
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |