
>
Tsykhanovska, Iryna.Mechanism of water-binding and water-retention of food additives nanoparticles based on double oxide of two- and trivalent iron [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, V. Evlash, O. Blahyi //
Tsykhanovska, Iryna.
Ukrainian food journal. - 2020. - Vol. 9, Issue 2. - С. 298-321.. - DOI 10.24263/2304-974X-2020-9-2-4.
Рубрики:
Web of Science
Scopus
Додаткові точки доступу:
Yevlash, Viktoria
Blahyi, Olga
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Scopus
Додаткові точки доступу:
Yevlash, Viktoria
Blahyi, Olga
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Електронний ресурс |