
>
Шурдук, І. В.Удосконалення споживних характеристик м'ясних емульсійних виробів [Текст] / І. В. Шурдук, М. Л. Серік, С. П. Антоненко //
Шурдук, І. В.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 141-142.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Антоненко, С. П.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Антоненко, С. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|