
>
Технологчне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування [Електронний ресурс] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; кол. авт. Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий, В. О. Коваленко та ін. - Харків : [б в.], 2012. - 262 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4144 (Репозітарій ). - ISBN 978-966-405-278-5 : Б. ц.
Зміст: >
Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції в сучасних умовах
Загальне питання про дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування
Роль харчових сполук у лікуванні хворої людини
Характеристика дієт, які призначаються при різних захворбваннях
Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічних процесів та санітарно-гігієнічний контроль виробництва дієтичної продукції
Використання технологічної документації у харчоблоках лікуальних закладів
Розробка технологічних карт як складова технологічного забезпечення якості продукції
Робота та функції дієтсестри під час організації харчування у лікувальних закладах
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Людмила Миколаївна\авт.-уклад.\
Касілова, Людмила Олексіївна\авт.-уклад.\
Крутовий, Жорж Андрійович\авт.-уклад.\
Коваленко, В. О.\авт.-уклад.\
Старчаєнко, О. Т.\авт.-уклад.\
Федак, Наталя Василівна\авт.-уклад.\
Терещенко, Л. В. \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції в сучасних умовах
Загальне питання про дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування
Роль харчових сполук у лікуванні хворої людини
Характеристика дієт, які призначаються при різних захворбваннях
Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічних процесів та санітарно-гігієнічний контроль виробництва дієтичної продукції
Використання технологічної документації у харчоблоках лікуальних закладів
Розробка технологічних карт як складова технологічного забезпечення якості продукції
Робота та функції дієтсестри під час організації харчування у лікувальних закладах
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Людмила Миколаївна\авт.-уклад.\
Касілова, Людмила Олексіївна\авт.-уклад.\
Крутовий, Жорж Андрійович\авт.-уклад.\
Коваленко, В. О.\авт.-уклад.\
Старчаєнко, О. Т.\авт.-уклад.\
Федак, Наталя Василівна\авт.-уклад.\
Терещенко, Л. В. \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 36 |
2 | Репозітарій |