
>
Onishchenko, Vyacheslav.Development of protective protein emulsion technology for mechanically deboned poultry meat [Electronic resource] / V. Onishchenko, N. Grynchenko, V. Bolshakova //
Onishchenko, Vyacheslav.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 6, Issue 10. - P. 50-54. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.30868.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Grynchenko, Nataliya
Bolshakova, Viktoria
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Grynchenko, Nataliya
Bolshakova, Viktoria
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |